Hoe het werkt

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in kraamzorg van Kraamzorg 't Ooievaartje!

Ik werk op ZZP-basis. Dit betekent dat ik zelfstandig werk. Hierdoor heb jij rechtstreeks contact met mij en niet met een niet-persoonlijk klantcontactcentrum, een centrale, een secretariaat of een tussenpersoon. Het contact is laagdrempelig en informeel. Ik ben telefonisch bereikbaar, per WhatsApp en per e-mail.

 

Als zelfstandig kraamverzorgster ben ik ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg en ben ik lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kraamverzorgenden. Ik beschik over een afgeronde vakopleiding Brancheopleiding Kraamverzorgende-C en de nodige certificaten.

 

In beginsel heb jij recht op 49 uur kraamzorg als je start met borstvoeding . Begin je de kraamzorg met kunstvoeding, dan heb jij in beginsel recht op 45 uur kraamzorg. Het totaal aantal uren kraamzorg wordt verdeeld over 8 dagen vanaf de geboorte van jouw kindje. In overleg met de verloskundige kan er een 9e en 10e kraamdag bijkomen. Het aantal zorguren van jouw kraamweek wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar uit de basisverzekering. Net als bij veel zorg geldt er tegenwoordig een wettelijke eigen bijdrage op kraamzorg. Ben je aanvullend verzekerd? Dan vergoedt de zorgverzekeraar in de meeste gevallen ook jouw wettelijke eigen bijdrage. Raadpleeg jouw zorgpolis of neem contact op met jouw zorgverzekeraar.

 

Ik werk samen met bemiddelingsbureau 1-op-1 Kraamzorg. Bij 1-op-1 Kraamzorg sta ik geregistreerd als kraamverzorgende. Daarnaast werk ik regelmatig op ZZP-basis voor een aantal kraambureau's in de regio. 

 

 

 

Indien je besluit dat jij kraamzorg wil van Kraamzorg 't Ooievaartje, dan zal ik je begeleiden in het maken van een "kraamaanvraag" bij bemiddelingsbureau 1-op-1 Kraamzorg en het completeren van de aanvraag middels de "match". Daarna houd ik zoveel mogelijk contact met je om te volgen hoe het met jou en de zwangerschap gaat. Enkele maanden voor de uitgerekende datum kom ik bij jou thuis voor de intake.  Wij bespreken dan jouw wensen en ik leg mijn werkwijze verder uit.  Wij zijn dan beide klaar voor de kraamweek. 

 

In verband met mijn planning en beschikbaarheid adviseer ik je om bij interesse niet te lang te wachten om contact met mij op te nemen. Het liefst zodra de uitgerekende datum bekend is. Hij kan maar vast genoteerd staan!

 

Toch nog vragen over mijn werkwijze, de te volgen procedures of andere kraamzorg-gerelateerde vragen? Of wil je eerst wat meer over mij weten en kennis met mij maken? Ik hoor het graag. 

CONTACTGEGEVENS

Koraalzwamplantsoen 28

3451 HK Vleuten

VOLG / LIKE

Meer weten over 't Ooievaartje, op de hoogte blijven of een ervaring delen....


Alle rechten voorbehouden ┬ę 2016