Ervaringen

ERVARINGEN / RECENSIES


 

Onderstaande recensies zijn afkomstig van de Facebook-pagina van Kraamzorg 't Ooievaartje en van de website van bemiddelingsbureau 1-op-1 Kraamzorg. Wil jij zelf ook jouw ervaringen met kraamzorg 't Ooievaartje met anderen delen, plaats dan een recensie op mijn Facebook-pagina of na afronding van de zorg op 1-op-1 Kraamzorg. Deze recensies worden periodiek overgenomen op onderhavige pagina.  Ook is het op mijn Facebook-pagina en 1-op-1 mogelijk om alleen een beoordeling aan de hand van sterren (max. 5) te geven. Deze 'losse' beoordelingen worden op onderhavige pagina niet weergegeven.  Alvast bedankt voor de recensie en/of beoordeling.

*5

Sharon Fisher / 22 juli 2018

Ik zou niet verder zoeken naar een andere kraamverzorgster, ze is zo ontzettend lief en behulpzaam.. ze denkt met je mee en stelt je op gemak en niks is haar te gek of teveel. ook me andere kinderen vonden haar geweldig !!! 3ij hebben Stephanie nu 2keer gehad het is een topper.

*5

Mariska van der Pijl / 11 juli 2018

Stephanie heeft net de kraamweek bij ons afgesloten. We zijn heel dankbaar dat ze onze kraamweek zo relaxed heeft laten verlopen. Direct contact met de lactatiekundige regelen en dat uit handen nemen. Allerlei tips en adviezen geven m.b.t. de verzorging van de kleine. En ook aandacht geven aan grote broer zodat ook hij het gevoel heeft er helemaal bij te horen. Kortom, erg tevreden!!!

Irene Boes / 12 juni 2018

Stephanie heeft ons fantastisch geholpen met de baby en mijn herstel. Ze heeft heel veel kennis en ons heel veel geleerd. Daarnaast kon ze op lastige momenten ook vaak mijn onzekerheid wegnemen. Hierdoor bleef ik ontspannen en daarmee ons kindje ook :) Ik zou iedereen aanraden de kraamzorg bij Stephanie aan te vragen

*5

Miranda Vos / 31 mei 2018

Stephanie is een hele lieve en releaxte kraamverzorgster. Ze was vorig jaar als kraamverzorgster bij mijn zusje en haar baby en omdat mijn zusje zo enthousiast over Stephanie was, heb ik haar ook gevraagd voor onze kraamweek. Ze neemt alle tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, neemt alle zorgen uit handen en is heel lief voor onze baby, voor mij en ook voor mijn partner. Ik vond het heerlijk om mij volledig op de baby en mijn herstel te kunnen richten, terwijl de was wordt gedaan en het huis hygienisch schoon wordt gehouden. Na een week met Stephanie hadden wij volledig het vertrouwen het daarna zelf te kunnen. Mocht er nog een broertje of zusje komen, dan weet ik wel wie ik ga bellen :)

*5

Benny Nachtegaal / 7 mei 2018

Als kersverse vader heb ik echt genoten van je Stephanie Vermeulen - van Steenderen.. Hoe je met zo veel liefde en zorg samen met ons deze week hebt doorgebracht.. Een tijd die ik iedergeval nooit zal vergeten!!!


thhx x

*5

Marieke Markensteijn / 11 april 2018


Stephanie heeft er voor gezorgd dat wij voor de tweede keer terug kunnen kijken op een heerlijke kraamtijd. Haar nuchtere kijk op dingen en relaxte houding brengen rust. Daarnaast voelt ze precies aan wat wanneer nodig is en neemt hierin initiatief.

*4,5

Eva Zaunbrecher / 15 februari 2018

Stephanie is een hele fijne kraamhulp! Lief en behulpzaam. Stephanie moest de zorg halverwege de week overnemen, wat toch altijd lastig is, maar dat deed ze goed! Ik raad Stephanie zeker aan.

*4

Patty Huijskens / 31 januari 2018

Stephanie was echt de beste kraamhulp die we ons maar hadden kunnen wensen. Van heerlijke ontbijtjes tot het vermaken van (ja zelfs) de hond, ze deed het allemaal. We hebben onwijs genoten van een heerlijke kraamweek en zijn echt enorm verwend en in de watten gelegd. Niet alleen de baby en de moeder, maar ook papa en de hond. Letterlijk alles werd voor ons gedaan. Stephanie is op de juiste momenten aanwezig, maar laat je als nieuw gezin ook vrij en je eigen draai vinden. Ze voelde erg goed aan op welke momenten en op welke manier wij haar nodig hadden. Met al onze vragen konden we bij haar terecht, ze heeft heel veel kennis. We hebben veel van Stephanie geleerd, waardoor we na de kraamweek meteen een goede start hebben kunnen maken. We zijn super tevreden!!! Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer. We zouden weer voor Stephanie kiezen, geen twijfel over mogelijk.

*5

Madelon van Boxtel / 9 december 2017

Ze is een lieve zorgzame en professionele kraamzorg! Wat een heerlijke week hebben wij gehad!

*5

Wendy Groenendijk / 24 november 2017

Stephanie is een topper! Leuk en ongedwongen contact. Zij heeft mij enorm geholpen om de borstvoeding op gang te krijgen en houden en ons voorzien van goede tips en adviezen mbt de zorg voor onze kleine man.

*5

Laura Oudshoorn-Windhoud / 31 oktober 2017

De kraamweek liep anders dan verwacht vanwege de vroeggeboorte van onze zoon. Vandaar dat hij nog een aantal weken in het ziekenhuis moest blijven. Stephanie was ontzettend flexibel en professioneel. Elke dag keken we met elkaar waar behoefte aan was en hoe we de kraamzorg konden inrichten (zowel de moeder als de kindzorg). We zijn heel blij met haar geweest en ze heeft ons ontzettend gesteund in deze periode. Ook toen Milan thuis kwam, was Stephanie er meteen en hielp ze ons, ondanks dat we in het ziekenhuis al veel hadden geleerd. Echt een aanrader!!

*5

Rachel Marc-Jan van Assem / 19 oktober 2017

Lieve stephanie, Bedankt voor al je goede zorgen voor ons en voor Lennox in onze kraamweek ♡. En fijn dat mama jou prive nog weleens een berichtje kon sturen voor vragen en tips..en gebak op mijn verjaardag! Wat lief! Bedankt voor alles. Liefs Marc,Rachel,Lennox en Zola.

*5

*5

Julia Kranen / 14 oktober 2017

Duidelijk, betrokken en voelt goed aan waar zorg en hulp nodig is zonder te overheersen. Vriendelijk en liefdevol.

*5

Susen Abdullah / 8 september 2017

Stephanie is een goede en zorgzame kraamverzorgster.

*5

Caroline Vos / 3 september 2017

Eerste kindje, eerste keer kraamzorg. Wat hadden wij een mazzel dat Stephanie binnen kwam! Direct verwend met een heerlijk ontbijtje na de eerste spannende en onwennige nacht met onze kleine man. Stephanie is lief, open, direct, rustig aanwezig op de momenten dat het even moet en heeft een luisterend oor wanneer je het nodig hebt. Ze kijkt precies naar wat nodig is en alle zorg in huis is in goede handen. Niets is te gek! We zijn goed verwend en hebben veel van haar geleerd. We hebben ons erg op ons gemak gevoelt bij Stephanie. Ik gun alle toekomstige gezinnen een kraamzorg als Stephanie toe!

*5

Margje Tempelaars / 3 juli 2017

Erg fijne kraamhulp! Goede tips mbt borstvoeding waardoor dat bij mij snel en pijnloos op gang kwam. Fruithapjes zijn super leuk opgemaakt! Ze is er wanneer je haar nodig hebt en op de achtergrond als je moet rusten, voor ons echt heel prettig. Ze is zeker aan te raden als kraamzorg!

Nathalie Lokhorst de Jong / 3 juni 2017

We hebben dankzij Stephanie een hele fijne eerste week mogen beleven! Ze is ontzettend spontaan en vind zelf haar weg in huis. Het voelde erg vertrouwd aan en we hebben veel van haar geleerd..

Dank je wel voor deze mooie kraamtijd! Je bent een Topper! Liefs Levi, Cor en Nathalie

*5

*5

Aukelien Kleinpenning / 11 maart 2017

Stephanie, heel erg bedankt voor je fijne hulp in onze kraamweek! Je hebt ons erg verwend, was heel lief voor onze oudste dochter en zat vol goede tips. Een hele fijne week om op terug te kijken!

Dante Jullien Trip / 27 februari 2017

Erg fijn jou als kraamhulp gehad te hebben!

Bedankt voor de goede zorgen en ontbijtjes op bed!! Een aanrader voor iedereen.

*5

*5

Willemijn van Meeteren / 27 februari 2017

Stephanie super bedankt voor de goeie zorg en gezelligheid we hebben veel van je geleerd en we zijn enorm verwend en wat was je lief voor onze Sofie bedankt.

Marjan Luijkx / 19 februari 2017

Het voelde meteen goed toen jij ons huis binnen stapte. Wij uitgeput en onder de indruk van Laurie en de bevalling en jij die meteen hands-on je weg vond ik ons huis en ons nieuwe leven. Met een hele nuchtere blik leerde je ons de kneepjes van het ouderschap, gaf je ons vertrouwen, stopte je ons in bed om te rusten, hielp je bij de borstvoeding, zorgde je voor ons huishouden en paste je op Laurie toen wij naar het ziekenhuis moesten. We kunnen nog veel meer noemen wat je hebt gedaan, maar waar het op neer komt is dat je voor ons van onschatbare waarde bent geweest in deze hele kostbare en intieme week. We willen je daarvoor hartelijk danken!! Je bent een topper. Als kraamverzorgende en als mens. Want het was ook nog eens heel gezellig met je! Dus ja, we raden je zeker aan als kraamverzorgende! 5 sterren van ons :-). Liefs Laurie, Jibbe en Marjan

*5

Danielle Van Der Does-van Voorst / 28 januari 2017

Bedankt voor je rust, geduld. En voor de goede zorg voor Boaz en voor mij.

Ons eerste kindje; dus echt alles is nieuw!!! Maar jij zorgde ervoor dat ik mijn eerste week met Boaz goed doorkwam. Than...

*5

Lotte Thieme / 23 januari 2017

Stephanie heeft bij onze derde gekraamd.

Wat ben ik in de watten gelegd en wat waren onze twee andere kinderen gek op haar! Echt een aanrader!!!! Lieve Stephanie we hebben echt genoten, onwijs bedankt!

*5

*5

Jolijn Slingerland Van de Hoef / 3 januari 2017

Stephanie is een betrokken en warme persoonlijkheid die af probeert te stemmen op de behoeften van het gezin. Zij heeft mij super geholpen bij het leren herkennen van de behoeften van onze zoon!

*5

Mariëtte van Ittersum / 18  december 2016

We hebben een erg fijne week gehad met Stephanie! Ze heeft heerlijk voor ons gezorgd en we hebben veel van haar geleerd.

*5

Melissa Blauwendraat / 11  december 2016

We hebben een erg fijne week gehad met Stephanie! Ze heeft heerlijk voor ons gezorgd en we hebben veel van haar geleerd.

*5

Stéphanie Tromp / 18 oktober 2016

Stephanie is ontzettend relaxt. Zij heeft de hele kraamtijd goed aangevoeld wat ik en Julie nodig hadden, het ging vanzelf! Door haar open, verzorgende en vrolijke instelling zijn de kraamdagen omgevlogen. Superlief voor iedereen, van oma tot poezen en met name voor Julie. Ik zou iedere kraamvrouw Steph gunnen!

*5

Marieke De Groot / 6 september 2016

Stephanie heeft na de geboorte van ons eerste zoontje Teun fantastisch voor ons nieuwe gezinnetje gezorgd. Zij is in dit nieuwe avontuur voor ons een hele goede steun geweest en we zijn heerlijk in de watten gelegd. Stephanie behoudt de rust en denkt goed mee. Ze is daarnaast erg lief voor de kleine man en ook voor onze huisdieren. Wij hebben een hele fijne ervaring van de kraamweek er aan over gehouden!

*5

RoyenTamara van Leeuwen / 29 juli 2016

Stephanie heeft bij mijn zusje gekraamd nadat zij het ziekenhuis mochten verlaten. Aangezien mijn zusje nog bij onze ouders woont was de situatie niet zoals bij de meeste gezinnen... Uit ervaring van mijn eigen kraamweek, werd bij mij alleen de zorg uit mijn handen genomen, maar bij mijn zusje werd iedereen zowel de verse mama ook de oma en opa in de watten gelegd. Ook de visite zoals de trotse nichten werden verwend met niet alleen een beschuit met muisjes maar ook met een heerlijk fruitsalade met een bananen dolfijn. Onze meiden waren dus niet alleen super trots op hun pasgeboren nichtje maar ook vooral op hun bananen dolfijn.

Stef, bedankt dat je niet alleen mijn zusje op een roze wolk liet zitten in de kraamweek maar ook de trotse nichtjes.!

CONTACTGEGEVENS

Koraalzwamplantsoen 28

3451 HK Vleuten

VOLG / LIKE


Meer weten over 't Ooievaartje, op de hoogte blijven of een ervaring delen....


Alle rechten voorbehouden © 2016